Je winkelwagen is leeg
Forno Professionale van Clementi
Dé Italiaanse houtoven voor in het restaurant.
Een nieuwe top design pizzaoven van zeer hoge kwaliteit
Deze houtoven zorgt voor één grote beleving bij u in het restaurant. De houtoven Professionale heeft een geweldige luchtcirculatie. Bak in 2 á 3 minuten de heerlijkste pizza’s, u kunt er 10 tot 12 pizza’s gelijker tijd in bakken. Maak zelf uw ambachtelijk brood. Vlees en ovenschalen zijn om te smullen uit deze houtoven. Experimenteer met flammkuchen of met de ontelbare andere mogelijkheden.
Wat krijgt u?
Het uiterst hoogwaardig materiaalgebruik, afwerking en isolatie maken deze houtoven opmerkelijk in zijn soort. De Clementi Forno Professionale is er in één maat. U moet rekening houden met een breedte van de onderkant van 200,8 cm en een diepte van 150 cm. De binnenruimte is 140 cm breed en 100 cm diep. De houtoven is uitgevoerd in zwart/antraciet gecombineerd met RVS. De oven wordt met een glazen deur en lasertemperatuurmeter geleverd.
Isolatie
De houtoven Professionale is uitermate goed geïsoleerd. Zowel de koepel als de achterkant zijn volledig geïsoleerd door isolatiedekens, ieder plekje ligt opgevuld. Onder het bak-gedeelte liggen keramische platen van isolerende vezels (totaal 11 cm. dik). Hierop liggen 5 cm dikke chamotte stenen.
De prijs van een Clementi Professionale is €11.890,-
Specificaties
Hout gestookt
Gepatenteerd luchtcirculatiesysteem
Geschikt voor
Pizza, brood, ovenschalen, vlees, vis en nog veel meer…..
Opstooktijd pizza
45 á 60 minuten
Uiterst goede isolatie
Materiaalgebruik
Gecoat staal, RVS en chamotte steen
Binnenmaat / Buitenmaat
B 140 x D 100 cm / B 200,8 x D 150 cm
Kleuren
Zwart/antraciet
Gratis
Terracotta ovenschaal en lasertemperatuurmter (t.w.v. € 84,-)