Depizzaovenloods Logo Factuur

Forno Professionale van Clementi

Dé Italiaanse houtoven voor in het restaurant.

Specificaties

Hout, Gas, Hybride pizzaoven

Hout gestookt

Air Plus System Clementi

Gepatenteerd luchtcirculatiesysteem

Pizzaoven geschikt voor

Geschikt voor

Pizza, brood, ovenschalen, vlees, vis en nog veel meer…..

Opstook tijd van de Pizzaoven

Opstooktijd pizza

45 á 60 minuten

Isolatie Pizzaovens

Uiterst goede isolatie

materiaalgebruik pizza oven

Materiaalgebruik

Gecoat staal, RVS en chamotte steen

Maten Pizzaovens

Binnenmaat / Buitenmaat

B 140 x D 100 cm / B 200,8 x D 150 cm

kleuren Pizzaoven

Kleuren

Zwart/antraciet

Gratis bij een pizzaoven

Gratis

Terracotta ovenschaal en lasertemperatuurmter (t.w.v. € 84,-)