Je winkelwagen is leeg
Boeken over pizza’s, Dutch Ovens, stoven en meer
We hebben ook een aantal boeken in ons assortiment. Met heerlijke recepten en ideeën om te maken in de houtoven, de Dutch Oven en op de barbecue. We lichten ze voor u uit:
Boek ‘500 Pizza’s & Platte Broden’
Dit boek staat boordevol verrukkelijke recepten voor pizza's en andere soorten plat brood. De recepten zijn duidelijk en stap-voor-stap beschreven en u vindt voor elke gelegenheid een passend en smakelijk gerecht. Een ongedwongen lunch in het weekend, een eenvoudig souper of een lekker voorgerecht - deze heerlijke recepten zullen u elke keer weer smaken.
In de inleiding wordt de benodigde basisinformatie gegeven: keukengerei, kooktechnieken en een overzicht voor bijgerechten, vullingen en garneringen.
In ‘500 Pizza’s & Platte Broden’ zijn alle klassiekers vanuit de hele wereld opgenomen, waaronder Italiaanse calzones, knapperige Indiase dosas, Amerikaanse bannock, Mexicaanse tortillas, Midden-Oosterse matzes, Zweeds platbrood en Franse fougasse.
Er worden simpele technieken gegeven voor dunne en knapperige platte broden, dikke en luchtige pizza's, Europese platte broodsoorten besprenkeld met wat olijfolie, geurige naan en zoete pizza's die uitstekend bij een zomerse barbecue passen.
Boek ‘Pizza Bijbel’
Voor de echte pizzafans! In de Pizzabijbel vindt u álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert u hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza-, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede basisingrediënten. In de Pizzabijbel vindt u niet alleen klassieke pizza's als pizza Margherita en quattro formaggi, maar ook pizza's met zoete toppings en verschillende platbroden zoals focaccia.
Boek ‘Stoof Bijbel’ van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco
Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber. Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe u de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.
Met meer dan 150 stoofrecepten, heldere how-to's en technieken, duidelijke stap-voor-stapfoto’s is de Stoofbijbel een aanrader. De gerechten zijn heerlijk te bereiden in de houtovens.
Boek ‘BBQBijbel’ van asperges tot zwezerik
BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber. Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij meer dan 200 van zijn meest geliefde recepten prijs.
Boek Dutch Oven - Recepten, tips en hete kolen.
De gietijzeren pan is ideaal om buiten te koken, al dan niet in de pizzaoven. In de Dutch Oven kunt u bijna overal bijna alles bereiden: boterzachte pulled pork, gehaktballetjes in tomatensaus en heerlijke aardappelgratin, maar ook appelcrumble met macadamianoten of breekbrood met maanzaadvulling. In het boek ‘Dutch Oven’ staan 60 recepten voor eenpansgerechten, vlees, wild, gevogelte, vis, brood, bijgerechten en zoete lekkernijen. Ook technieken en overige benodigdheden en praktische tips voor het gebruik van de Dutch oven.